خرید الکتروموتور

خرید الکتروموتور

خرید الکتروموتور

Blog Article

بلندپروازی متا برای آینده شبکه‌های اجتماعی؛ «فدیورس» چیست و چرا در اروپا نمی‌توان به آن دسترسی داشت؟

موتور موازی چیست‌؟ در ادامه مقاله ‌الکتروموتور چیست‌؟ به بررسی آن می‌پردازیم. موتور موازی جزو انواع موتورهای برس‌دار است که سیم‌پیچ‌های میدان را به طور موازی به آرماتور متصل می‌کند.

برای اینکه محور الکتروموتور سه فاز به حرکت در بیاید بایستی همواره محور با سرعتی کمتر از فرکانس منبع تغذیه اعمالی به الکتروموتور بچرخد. در غیر این صورت میدان متعادل کننده های در روتور ایجاد نخواهد شد. استفاده از این نوع الکتروموتور صنعتی در کاربردهای ترکشن نظیر لوکوموتیوها، که در آن به موتور ترکشن آسنکرون معروف است، روز به روز در حال افزایش است.

در این شرایط، مانند بالابر، حتما موتور الکتریکی باید قابلیت ترمز را به لحاظ سخت افزاری داشته باشد.

با آوامتر می توانید هر دو مشکل را بررسی کنید. این مشکل می تواند ناشی از خرابی خازن نیز باشد.

احتمالا کنجکاو شده اید که چه عاملی باعث افزایش گشتاور نیروی محرکه و قدرت آن می شود؟ نیرویی که به هر یک از میله های روتور وارد می شود، به شدت میدان مغناطیسی (با توجه منبع تغذیه تک فاز یا سه فاز)، فاصله هوایی و جریان میله روتور بستگی دارد.

یخچال که در واقع دو یا سه دینام برای کمپرسور، فن و یخ ساز دارد

استاتور بخشی ثابت از مدار الکترومغناطیسی موتور شما است و معمولاً از سیم‌پیچ یا آهنرباهای دائمی تشکیل می‌شود. هسته استاتور از چندی از ورق‌های نازک فلزی تشکیل‌شده است که به آن‌ها لمینیت گفته می‌شود.

تمامی اجزاء الکتروموتور چه ثابت و چه متغیر، در محفظه ای بسته و معمولا چدنی به نام پوسته یا کاور قرار دارند.

هر شکاف یک میله مسی یا آلومنیومی یا آلیاژی برداشت شده از را شامل می شود. در این میله ها به طور دائمی بوسیله حلقه های انتهایی آنها همچنان که در شکل دو مشاهده می شود مدار کوتاه برقرار است. چون این نوع مونتاژ درست شبیه قفس سنجاب است، این نام برای آن انتخاب شده است. میله ای روتور دقیقا با محور موازی نیستند. در عوض به دو دلیل مهم قدری مایل نصب می شوند.

در این شرایط، رعایت کردن اصول سیم پیچی دینام بسیار مهم است، زیرا با وصل کردن سیم ها به منابع برقی اشتباه، ممکن است فاجعه رخ دهد و یا حتی موتور شما بسوزد.

گرایش روتور به هنگ کردن کمتر شود. دندانه های روتور به خاطر جذب مغناطیسی مستقیم (محض) تلاش می کنند که در مقابل دندانه های استاتور باقی بمانند.

از این دینام ها برای کاربرد های نیازمند به توان بالا استفاده می شود. میدان الکترومغناطیسی در این موتور ها به واسطه ی اختلاف فاز موجود بین فاز های منبع تغذیه ایجاد می شود. القای این میدان به درون هادی های مسی روتور که در فولاد قرار داده شده است، با ایجاد یک میدان مغناطیسی متعادل، محور الکتروموتور را به گردش در می آورد.

دقیقا یک فضای الکترومغناطیسی توسط عبور نیروی برق در سیم پیچ استاتور اتفاق میفتد و یک آهنربای الکتریکی تولید می شود. یک طرف این میدان میله های روتور را جذب و طرف دیگر دفع می کند و دقیقا مانند توپ والیبال به همدیگر پاس می دهند و این پاس دادن، حرکت و چرخش شفت را موجب می شود.

Report this page